Voor al uw schilderwerk in 't Gooi, Vechtstreek en Flevopolder.

 
 

Over ons

Wij zijn Johnny en Norma, we hebben elkaar op school leren kennen en zitten al 30 jaar in het schildersvak. Na vele jaren bij hetzelfde bedrijf gewerkt te hebben, was het voor ons tijd een volgende stap te zetten, hetgeen resulteerde in ons eigen bedrijf: Van Hemert Schilderwerk en Onderhoud.
Norma heeft zich ontwikkeld en gespecialiseerd in facilitaire diensten. Deze diensten worden onder meer uitgevoerd voor scholen, fysiotherapeuten, kantoren en diverse particulieren, vooral daar waar het echt schoon moet zijn. Norma schildert ook nog steeds af en toe mee, om Johnny bij te staan.

Omdat we merkten dat onze klanten deze combi van schilderwerk en facilitaire diensten konden waarderen, hebben we ons speciaal hierop toegelegd. We hebben de nodige diploma’s en certificaten in huis om dit allemaal vakkundig en professioneel te kunnen uitvoeren.
Zowel schilderen als schoonmaken is een vak. Nieuwe materialen en ontwikkelingen volgen wij op de voet om u nog beter van dienst te kunnen zijn. Wij kunnen u een totaal pakket aanbieden. Door de jaren heen hebben wij een groot netwerk van vakgenoten om ons heen gecreëerd, waardoor geen vraag te gek of te veel is, er is altijd een oplossing. U doet echter zaken met één persoon en dat geeft een vertrouwd gevoel.

Persoonlijke aandacht vinden wij erg belangrijk, vandaar dat we als bedrijf klein willen blijven om u te verzekeren van onze speciale aandacht. Wij hopen u binnenkort als klant te mogen begroeten en u een staaltje van ons vakmanschap te kunnen laten zien.
 
Met vriendelijke groet,
Johnny en Norma