Voor al uw schilderwerk in 't Gooi, Vechtstreek en Flevopolder.

 
 

Meer dan schilderwerk

Binnenschilder

Kan uw interieur een opfrisbeurt gebruiken?
Wij kunnen het complete pakket aanbieden van het schilderen van muren, plafonds en kozijnen, het opknappen van trappen en deuren, het aanbrengen van alle soorten wandbekleding tot en met het herstellen oude plafonds (gespoten latex plafonds en wanden).

Buitenschilder

Vakkundig schilderwerk, welke niet alleen een beschermende, maar ook een esthetische functie heeft. Wij verzorgen niet alleen schilderwerk van muren, deuren, kozijnen, dakgoten en andere elementen, maar voeren ook houtrotreparaties uit.
Wij kunnen tevens een meerjarig onderhoudsschema aanbieden, zodat uw buitenwerk altijd tip-top in orde is en maximaal beschermd is tegen het Nederlandse weer.

Deskundig advies

We hebben niet alleen vele jaren ervaring en kennis, maar ook veel passie voor ons vak. Daarom volgen we de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van materiaal en design op de voet, om u als klant altijd up-to-date te kunnen adviseren.
We geven u dan ook graag advies over de vele technieken en kleuren, zodat u de juiste keuzes kunt maken en de gewenste sfeer kunt creëren.

Facilitaire diensten

Professionele schoonmaakdiensten beschouwen wij als een perfecte aanvulling op ons schilderswerk. Wij werken nauw samen met het gerenommeerde bedrijf FDW, dat brede service verleent aan verschillende instanties en bedrijven op het gebied van o.a. gevelreiniging en -onderhoud, glasbewassing en vloeronderhoud.